Soft Tip Dartpijlen (Electronic Darten)

Beschrijving

Een lichtgewicht dart met een zachte plastic punt wordt gegooid naar een bestuur dat bestaat uit een geperforeerde plastic gezicht. Elk gat in de raad van bestuur wordt aangepast aan de dart punt fit en heeft randen afgeschuind om de toegang van het punt te vergemakkelijken. Een reeks van sensoren en stroomkringen achter het gezicht van het dartbord let op de impact en de hoogte van de centrale processor van de computer, die berekent en toont de score voor de dart-spelers te zien.

Opmerking: De score wordt weergegeven door de dartmachine meestal niet kan worden gecorrigeerd, en de gemeenschappelijke regels voor de competitie spelen is: “De machine heeft altijd gelijk” Bij een soft-tip darts toernooi: Als een toernooi officieel in kennis wordt gesteld voordat de volgende persoon gooit elke darts, kan het mogelijk zijn om een ​​scorende fout te corrigeren.

In 1999, de aanbevolen maximum gewicht voor soft tip darts werd verhoogd tot 18 gram, voor de competitie en toernooien. De werkelijke machines die gebruikt worden in bars kunnen darten geschikt tot 25 gram of meer, zonder schade aan de raad. Echter, darts meer dan 20 gram hebben de neiging om meer tips te breken, zodat het gebruik ervan wordt afgeraden. Neem contact op met uw lokale competitie om te zien of ze af te dwingen enig gewicht grenzen, zoals sommige zijn heel streng, en andere competities kan niet schelen wat je gooit.

Fabrikanten

De meeste coin-op machines in de VS worden gemaakt door de spinachtige of medaillewinnaar. Echter, in de afgelopen jaren een aantal nieuwe bedrijven op de markt gekomen. Bijzonder opmerkelijk is DartsLive, een Japanse soft tip merk dat zwaar de netwerkfuncties van hun darts machines bevordert. De belangrijkste fabrikanten helpen ook competities met spelen op hun machines, en hebben de nationale competities. Nogal wat bedrijven importeren en op de markt thuis versies van soft-tip darts machines.

Metingen

De meeste spellen worden gespeeld ongeveer dezelfde manier als voor staal-puntige darts, behalve dat de darts setup gebruikt een foute afstand van 8 voeten voor soft-tip machines. De hoogte tot het midden van het bord (de stier) is 68 centimeter, op dezelfde hoogte als een Engels wijzerplaat Bristle Dartbord. Regels van limieten voor Soft-tip darts spelen en gewicht zijn over het algemeen door de fabrikanten stellen op hun jaarlijkse bijeenkomsten.